Klienterne siger

Book tidPriser

Kan varmt anbefale Christina som massør. Hun er fantastisk til at spotte selv de mindste myoser og få dem tryllet væk. Meget diskret og behagelig væremåde. Det er ikke sidste gang jeg kommer der.

Mette Holm Hjortstrøm

Jeg vil vild med Christinas behandling samt hende som behandler. Hun var professionel men også rigtig omsorgsfuld. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Trine Nygaard Thomsen

Perfekt behandling ! Havde mange spændinger i nak og skulder – allerede under behandlingen kunne jeg mærke forskel! Fantastisk – kommer igen i næste måned!

Karoline Kristensen

Har en masse gamle skader fra bl.a sport og et brud på skulderen. Det giver komplicerede spændinger, som generelt giver følgegener ud i andre dele af kroppen. Jeg oplevede en meget professionel behandling, hvor der var fokus på netop at behandle og afhjælpe de gener jeg har, hvilket lykkedes til fulde

Anne Højegaard-Vibild

Tusind tak fordi du kunne tage mig ind så akut – og din behandling har allerede løsnet og hjulpet mig helt vildt… du er superdygtig, tak for hjælpen.. :O)

Helle Thygesen Schmidt

Christina er nok den bedste massør jeg har prøvet. Har haft nogle smerter i skulderen men efter jeg har været ved behandling hos hende er skulderen blevet meget bedre. Hun er grundig og går gerne i dybden på problemet. Jeg vil klar anbefale Christina

Louis Lai Arve