Nyheder

Book tidPriser

Nye priser fra den 15. oktober

30 min 275,-
45 min 350,-
60 min 450,-
85 min 575,-

Du kan booke behandlinger frem til den 15. oktober til den “gamle” pris.

Ferie i uge 32 & 33

  Jeg holder ferie lukket i uge 32 & 33. Så skal du nå og have en tid ind, kan du booke nu lige HER.      

læs mere

Ny adresse på klinikken

Det er med glæde jeg kan informere om jeg fra den 18. september er at finde på Kildegården 14, 8000 Aarhus C Du kan booke tid nu lige HER.

læs mere

Klinikken lukker midlertidig.

Det gør mig ondt, at skulle informere om at klinikken lukker midlertidig. Fitness DK har valgt at lukke, derfor er min lejekontrakt også blevet opsagt pr. 15. september. Jeg har ikke mange dage tilbage i klinikken da jeg også går på sommerferie i uge 34 og 35, så hvis...

læs mere

Pris ændring fra 1. jan. 2017

Pr. 1. januar vil der være en prisjustering på 45 min behandling. Den nye pris vil være 335,- Alle bookinger fortaget frem til og med 31. december, vil være til den gamle pris.

læs mere

Ferie i november og december.

Jeg holder ferie fra den 24. november og frem til og med 6. december. Så vil du være sikker på at få en tid til massage er det en god idé at booke allerede nu.

læs mere

Foam roller

Foam rolling er når man aktiv massere kroppen/musklerne ved brug af en foam roller. Med foam rolling opnår man en dybvævsmassage, eller nærmere, det man kalder Self-Myofascial Release.

læs mere

Core

Du bruger din core i alt hvad du laver, uanset om du er på jobbet, i hjemmet eller i træningscenteret. Derfor er det vigtigt, at din core er stærk og sund, så du ikke risikerer unødvendige skader, holdningsproblemer osv.   Hvad er Core? Ordet ”core” er en...

læs mere